Följ Astma- och Allergiförbundet

Vill du vara med i en fokusgrupp om allergier i familjen ?

Nyhet   •   Apr 25, 2012 16:22 CEST

En ”fokusgrupp” är faktiskt bara ett snyggt namn på att en grupp människor sitter tillsammans ett par timmar och pratar om ett i förväg bestämt huvudämne.
Men visst låter det som något alldeles extra?

Vi söker dig som själv, eller i familjen, har en allergisjukdom som påtagligt påverkar ditt dagliga liv för ett samtal om dina upplevelser av hur omgivningen bemöter dig och/eller ditt barn.
Hjälp oss lägga grunden för en film som engagerar och leder till förändring Astma- och Allergiförbundets mål är att allergiker ska leva ett friskare liv.
För att få fler att förstå mer om hur det är att ha en allergisjukdom arbetar vi för att finansiera en film om allergierna. En dokumentärfilm som förmår beröra och engagera en bred publik, en film som påverkar. Att göra en bra film av hög kvalité tar tid och kostar pengar så vi är precis i början av en lång process.

Vi tänker oss att filmen kompletteras med samtalskvällar, workshops, debatter, insändare med emra på de orter där de visas. Vi strävar också efter att filmen ska hålla sådan klass att den kan vinna priser i filmfestivaler – och visas i TV.

Det är våra tankar, men nu vill vi ta del av dina!

Anmäl ditt intresse att delta senast den 3 maj genom att mejla ditt namn och telefonnummer tillsammans med några rader om din bakgrund och varför du är intresserad av att delta.
Skicka mejlet till bertil.orrby@astmaoallergiforbundet.se
Vi räknar med 10-12 personer i gruppen. Vi bjuder på något ätbart från 17.30
Besked om du blir uttagen får du den 4 maj. Frågor: är det något du undrar över – mejla gärna mig

Välkommen med din anmälan Bertil Orrby, Astma- och Allergiförbundet bertil.orrby@astmaoallergiforbundet.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.