Personell, ny doftfri unisexparfym

Parfymfria veckan – hjälp oss bidra till forskning!

Tid 7 November 2016 07:00 – 13 November 2016 15:45

Under en vecka, den 7-13 november, pågår Parfymfria veckan. Ungefär en tredjedel av den vuxna befolkningen anger att de har någon form av doftöverkänslighet. Under veckan kommer vi att auktionera ut en flaska av Personell, en parfym helt utan doft eller andra tillsatser. Auktionen inleds på Tradera.se måndagen den 7 november och pågår till söndagen den 13 november kl 16.00.