Robert Hejdenberg, ordförande Astma- och Allergiförbundets forskningsfond

Bild -

Robert Hejdenberg, ordförande Astma- och Allergiförbundets forskningsfond

• Licens: Medieanvändning
    Innehållet får laddas ner, användas och delas i olika mediekanaler av t.ex. journalister, bloggare, krönikörer, opinionsbildare etc., i syftet att förmedla, redogöra för och kommentera ert pressmeddelande, inlägg eller information, så länge innehållet används oförändrat och i dess helhet. Upphovsmannen ska anges i den omfattning och på det sätt god sed kräver (vilket bl.a. innebär att fotografer till bilder nästan alltid måste anges).
  • Av: Stina Olsson
  • Filformat: .jpg