Nu drar vi!

Nyhet -

Nu drar vi!

Solen skiner, bilarna är fullpackade, alla goodiebags är välfyllda, deltagarna har fått den sista informationen och helgens program. Nu börjar Astma- och Allergiföreningen i Luleå sitt familjeläger i Kåbdalis!

Det är andra året i rad som föreningen åker till Kåbdalis. De som deltar på lägret är familjer i föreningen med barn som har astma och/eller allergier. Lägret äger rum den 28-31 mars och ca 70 personer kommer att delta. Förra året blev lägret mycket uppskattat av deltagarna.

Om ni vill läsa mer och se bilder från förra årets familjeläger, titta in i föreningens blogg:

För mer information kontakta:

Ann Wanhatalo, Astma- och Allergiföreningen i Luleå, 073-399 13 21
Eva-Maria Dufva, pressekreterare, Astma- och Allergiförbundet, 070 -588 72 88.