Gå direkt till innehåll
På plats i Almedalen!

Pressmeddelande -

På plats i Almedalen!

Astma- och Allergiförbundets ordförande Maritha Sedvallson finns i Almedalen måndag till onsdag, Maritha kommer att delta i de seminarier som vi arrangerar eller är medarrangörer i. Maritha kommer också att träffa andra organisationer, media och representanter för näringslivet.

Vill du träffa Maritha på plats - välkommen till något av de seminarier som Maritha deltar i för att debattera inomhusmiljön i skolan och presentera Astma- och Allergiförbundets förslag för en bättre inomhusmiljö i skolan.

-  Har du inte möjlighet att komma till seminarierna, hör gärna av dig till mig för att diskutera vår valfråga, ett statligt stöd till kommunerna för att förbättra inomhusmiljön i skolan eller någon annan av de frågor som förbundet driver, säger Maritha Sedvallson.  

Du når Maritha via mail maritha.sedvallson@astmaoallergiforbundet.se eller på telefon
070 -661 54 75. Eller via Eva-Maria Dufva, pressekreterare, 070 – 588 72 88.


Ämnen

Taggar


Astma- och Allergiförbundet vill öka kunskapen hos andra om hur det är att ha ett osynligt handikapp som astma, allergi och annan överkänslighet. Vi vill därigenom bidra till att attityderna förändras hos omgivningen. Planerare, beslutsfattare och producenter måste ta ett större ansvar för den ökande utvecklingen av allergier. Vi har föreningar runt om i hela landet.

Presskontakt

Elin Sundin

Elin Sundin

Presskontakt Pressekreterare 0704741180
Helena Färnsten

Helena Färnsten

Presskontakt Kommunikations- och marknadschef Opinionsbildning 070-345 56 51

Relaterade nyheter

Följ oss! Vi verkar för ett friskare och tryggare liv för barn och vuxna med astma, allergi eller annan överkänslighet.

Astma- och Allergiförbundet är en medlemsorganisation som jobbar för friskare och tryggare liv för alla med astma, allergi, eksem eller annan överkänslighet. Vi har lokala föreningar runt om i hela landet.

Astma- och Allergiförbundet
Rosenlundsgatan 52
118 63 Stockholm